Bodite pri igri varni, zabavajte se varno, upoštevajte dana pravila in navodila.

Z namenom, da zagotovimo čim boljšo varnost vas, vaših gostov in naše opreme, je upoštevanje varnostnih navodil zelo pomembno. Hkrati vas tudi naprošamo, da upoštevate osnovna pravila in navodila uporabe naših igral. Varnost uporabnikov naših napihljivih igral jemljemo zelo resno in želimo, da to storite tudi vi.

Stremimo k temu, da se dogodki na igralih kolikor je le mogoče izpeljejo na zabaven in varen način. Naša ekipa je usposobljena za pravilno delovanje napihljivih igral, kjer se vedno držimo smernic proizvajalcev o varni uporabi. Naša igralna oprema je varna za uporabo le z upoštevanjem danih navodil. S tem dosežemo osnovni namen, da se zagotovi uživanje in hkrati varnost uporabnika.

Dnevni najem napihljivega igrala traja do 8h.

Splošna varnostna pravila pri uporabi napihljivih igral

 1. Odgovorna odrasla oseba mora ves čas natančno nadzorovati uporabo napihljivih igral. Stranka (najemnik) je odgovorna za zagotavljanje takšnega nadzora in to ves čas, ko so naša igrala v vaši lasti oz. najemu, razen, če smo se v pisni obliki dogovorili, da takšen nadzor izvajamo mi sami. Prosimo, da ne puščate otrok brez nadzora. Pred uporabo napihljivih igral je potrebno zagotoviti, da osebe (uporabniki) razumejo in upoštevajo pravila uporabe. Osebe, ki ne upoštevajo varnostnih pravil ne smejo uporabljati igral.
 2. Če kadarkoli v času vašega najema in uporabe naših igral ne morete zagotoviti ustreznega nadzora odrasle odgovorne osebe vam priporočamo, da v tem primeru igrala prenehate uporabljati in izključite opremo, dokler nadzor spet ni možen oz. zagotovljen. Pazite, da opreme ne izključite medtem ko jih osebe uporabljajo. Zato poskrbite, da otroci nimajo dostopa do vira napajanja, napajalnih kablov in puhalnika.
 3. Predmeti, ki niso dovoljeni oz se ne smejo nositi med uporabo napihljivih igral, ter jih je potrebno odstraniti že pred uporabo so:
  •  Čevlji ali druga obutev
  •  Ostri in trdi predmeti
  •  Očala, mobiteli, pasovi
  •  Nakit in ure
  •  Žvečilni gumi ali druge sladkarije
  •  Hrana in pijača
 4. Provizija za čiščenje je 200 EUR, če se ugotovijo naštete nepravilnosti pri uporabi.
 5. Prosimo, da igral ne preobremenjujete in da med uporabo redno pregledujte delovanje puhalnika.
 6. Če se napihljivo igralo zaradi preobremenjenosti začne prazniti (uhajanje zraka) in posledično sesedati takoj poskrbite, da vse osebe igralo hitro in varno zapustijo. Nato preverite vse napajalne povezave in se prepričajte, da ni nič izključeno. Prav tako preverite varovalke v hiši, kjer imate priklop za igralo. Preverite tudi puhalo in se prepričajte, da ni mokro. Preverite in zagotovite, da je cev za dovod zraka v igralo dobro in varno pritrjena na ventilatorju.
 7. Napihljivih igral ne uporabljajte v času dežja ali ob močnem vetru (sunki vetra več kot 20 kilometrov na uro). V primeru slabega vremena (strele, grmenje, dež ali močan veter) poskrbite, da uporabniki varno zapustijo igrala. Ponovnega vstopa ne dovoliti, dokler se vreme ne umiri in se igralo tudi posuši. Pokrijte tudi puhalnik, ter ga obvezno zaščitite pred dežjem.
 8. Udeleženci – uporabniki igral morajo biti enakih telesnih sposobnosti in razvrščeni po starosti kot tudi velikosti. Med uporabo igral ni dovoljeno potiskanje oseb, izvajati rokoborbo ali druge grobe oblike igranja. Ne sme se potiskati v zaščitne mreže ali celo plezati po teh mrežah.
 9. Uporaba napihljivih igral predstavlja določen fizični napor. Oseba, ki trpi zaradi okvare zdravja ali bolezni kot so visok krvni tlak, poškodbe hrbta in vratu ali drugih kosti ali kakršnih koli drugih zdravstvenih težav, ki se pojavijo pri fizičnih naporih ne smejo uporabljati napihljivih igral.
 10. V ali v bližini napihljivih igral se ne smejo uporabljati vroči objekti in predmeti z izvorom toplote.
 11. Hišni ljubljenčki ne smejo uporabljati igral.
 12. Uporaba igral je vedno na lastno odgovornost.